Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

Φροντίδα, πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία. Τέσσερις λέξεις που χαρακτηρίζουν την κάλυψη της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και η Support Agents είναι εδώ για να σας προσφέρει προγράμματα εναρμονισμένα στις ανάγκες σας.

Μια μεγάλη ποικιλία καλύψεων και παροχών προσφέρουν τα προγράμματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, καθώς μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά ή και να συνδυαστούν και με προγράμματα δευτεροβάθμιας στον γενικότερο κλάδο της υγείας.

·         Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες πρόληψης (check up).

·         Δωρεάν Διαγνωστικές εξετάσεις, με χρήση έγκυρου παραπεμπτικού ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ΕΟΠΥΥ, σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Πολυιατρεία και Διαγνωστικά Κέντρα.

·         Απεριόριστος αριθμός ιατρικών επισκέψεων, σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, στα εξωτερικά ιατρεία των συμβεβλημένων γενικών κλινικών και πολυιατρείων.

·         Δωρεάν κλινική εξέταση στην αντιμετώπιση Έκτακτων Περιστατικών στις εφημερεύουσες ειδικότητες των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, σε προνομιακές τιμές σε περίπτωση εισαγωγής.

·         Απεριόριστος αριθμός ιατρικών επισκέψεων, σε ιδιωτικά ιατρεία όλων των ειδικοτήτων σε πανελλαδικό δίκτυο.

·         Ελάχιστη συμμετοχή σε εξειδικευμένους προληπτικούς ελέγχους γυναικών όπως, ψηφιακή μαστογραφία,TEST PAP κ.λπ. και ανδρών όπως, PSΑ,TRIPLEX κ.λπ.

·         Δωρεάν χρήση ασθενοφόρου εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης για τη μεταφορά σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής

·         Προληπτικοί έλεγχοι για παιδιά με ελάχιστη συμμετοχή και κάλυψη σε φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγους, θεραπείες λόγου και ομιλίας για παιδιά κ.λπ.

·         Κατ’ οίκον ιατρικές επισκέψεις.

·         Οδοντιατρική φροντίδα.

Facebook